SUPRAENET VOOR ZONNENPARKEN

Cyberveilig en efficiënt beveiligen van Zonnenparken.

Zonneparken zijn prachtige voorbeelden van duurzame energie die onze wereld groener maken. Maar zonenparken zijn vaak een mooi object voor criminelen voor diefstal. Dit omdat zonnenparken vaak afgelegen liggen en het dus pas vaak laat opgemerkt wordt dat er diefstal is geweest.

  • Bescherming tegen diefstal en vandalisme – Zonnepanelen en omvormers zijn waardevolle apparatuur die aantrekkelijk kan zijn voor dieven. Een goed beveiligd zonnepark kan dit risico minimaliseren en ongewenste bezoekers ontmoedigen.
  • Voorkomen van operationele verstoringen – Vandalisme of ongeautoriseerde toegang tot een zonnepark kan leiden tot operationele verstoringen en downtime. Dit kan leiden tot verlies van energieproductie en onnodige kosten voor reparaties.
  • Bescherming van gegevens en infrastructuur – Moderne zonneparken zijn vaak uitgerust met geavanceerde monitoringssystemen die gegevens verzamelen over energieproductie en prestaties. Het is essentieel om deze systemen te beschermen tegen cyberaanvallen en ongeautoriseerde toegang.

Bij Supraenet begrijpen we het belang van zonneparkbeveiliging als geen ander. We hebben veel ervaring met het implementeren van beveiligingsoplossingen voor zonneparken, waardoor we niet alleen fysieke beveiliging bieden, maar ook zorgen voor veilige communicatie en gegevensbescherming.

Onze oplossingen zijn ontworpen om zonneparken te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen, zodat eigenaren zich kunnen concentreren op het maximaliseren van hun energieproductie zonder zich zorgen te hoeven maken over veiligheidskwesties.

Het beveiligen van zonneparken is niet alleen verstandig vanuit een zakelijk perspectief, maar ook vanuit een duurzaamheidsoogpunt. Het stelt ons in staat om de voordelen van schone energie te blijven omarmen zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid.

MANAGEMENT AND MONITORING

Kostenefficiënt en cyber secure beheren en managen van tijdelijke security devices zoals camera’s, toegangscontrole en branddetectie. vanaf iedere locatie zonder grote investeringen.

MULTI-SITE MANAGEMENT

Manage from 1 to thousands of locations with the Supraenet IOT VPN platform, both locally and globally. There is no limit to the number of locations, devices, or users.

BRAND AGNOSTIC

Het SupraeNet Interconnected Platform is 100% merkonafhankelijk en is dan ook compatibel met vrijwel alle merken videosurveillance, branddetectie, access control e.d.

DEVICES

Van 1 tot 1000en devices kunnen worden aangesloten op het SupraeNet platform o.a. surveillancecamera’s, toegangscontrole devices, branddetectie sensors en IoT devices.

CYBER SECURE

Bi-directional data connections through the SupraeNet VPN, automated and innovative encryption for 100% secure remote connections.

INFRASTRUCTURE

No special infrastructure is required, an internet connection (including 4G/5G) is sufficient.